Taiga

Å GJØRE TING SAMMEN OG LYTTE TIL MINE IDEER MED ET ÅPENT SINN, VAR DE VIKTIGSTE TINGENE FOR MEG

Hva er verdien i en bolig for dere?

Etter min mening bør et feriehus tilby et sted å omorganisere tankene dine og stresse ned. Det bør være maksimal plass for å tilbringe tid sammen, mens for eksempel soverom kan være mindre. I vårt feriehus, har kjøkken og stue dannet en enkelt plass.

På ferie, har fritiden selvfølgelig en viktig rolle. Men jeg vil bruke den sammen med andre mennesker, så mitt feriehjem måtte støtte dette. Det er ingenting bedre enn å tilberede et godt måltid med gode venner og ha det hyggelig sammen. Jeg tror også det er naturlig å ha store vinduer når du bygger midt i naturen, ettersom det binder sammen interiøret til omgivelsene. Det er også viktig å la huset blende inn, jeg liker den mørke fargen på utsiden, som gjør at huset ikke skiller seg ut fra furuskog.

Hvordan gikk planleggingsprosessen?

I årenes løp, utarbeidet jeg flere plantegninger selv, men fikk den beste tegnet av en arkitekt. Så mottok jeg tilbud fra trehus produsenter, og diskusjonene jeg hadde med deres salgsrepresentant lukket avtalen. Mine planer ble deretter sjekket av fabrikken og små justeringer var nødvendig.

Hvorfor endte dere opp med å velge Polar Life Haus?

Som jeg nevnte ovenfor, var deres åpne sinn og holdning de avgjørende faktorene. Pris spilte også en rolle. Og jeg vil også nevne at jeg satt stor pris på at salgsrepresentanten kunne anbefale hvem å leie for selve byggeprosessen.

Hva synes du om kvaliteten på Polar Life Haus bolig og deres tjeneste?

Jeg er veldig fornøyd med hvordan ting ble gjort. Så langt, alle som har sett stedet har likt det, meg selv inkludert.

Er du fornøyd med huset ditt?

For Polar Life Haus sin del, gikk alt bra. Hvis det var noen mindre problemer, ble det håndtert raskt.

Samppa Mäki-Patola