Riihi

DERES DYPE KUNNSKAP OG ÅPNE SINN GJORDE AT VI VALGTE POLAR LIFE HAUS

Å bygge vårt eget hus, var en drøm lenge før prosjektet startet, så vi hadde god tid til å tenke på hva fremtidens hjem til familien vår skal være. Snart nok var vi sikre på at det var noe spesielt med tømmerhus. Der følte du deg bedre og sov bedre enn noe annet sted. Etter denne åpenbaringen var det ingen andre valg for oss.

Vi valgte Polar Life Haus på grunn av deres fantastiske kunnskap og åpne sinn. Med dem, følte vi alle våre ønsker kunne gå i oppfyllelse, selv om listen ikke var kort. Vi ønsket å kombinere moderne arkitektur med en koselig følelse, noe du kan nyte å se på og fortsatt finne et sted å slappe av. Vi liker dristig, men likevel enkel design, og vi ønsket også å ha store vinduer fra gulv til tak, og spiral trapper.

Det var grunnlaget arkitekten Seppo Mäntylä begynte å designe huset vårt med. Huset vårt ligger nær Lake Kyrkösjärvi, og fra andre etasje er det en ganske fin utsikt til innsjøen, noe du ikke ofte har i Seinäjoki, sør i Österbotten, et område som er kjent for sine store strekninger av dyrket mark og sjeldent innsjøer. Vi føler Seppo forsto dette perfekt, derfor ble det daglige livet sentrert i andre etasje. Noen detaljer, for eksempel hvordan sollyset skinner gjennom huset utover dagen, har vi skjønt bare etter å ha bodd i huset en liten stund, og vi setter stor pris på det.

Vårt byggeprosjekt var ikke uten vanskeligheter. Utsiden av huset var allerede ferdig, da en brann brøt ut og hele huset brant ned. Som et nesten utrolig eksempel på fleksibilitet, leverte Polar Life Haus ny tømmer på bare et par uker, og vi kunne begynne å gjenoppbygge umiddelbart etter at området ble ryddet opp. Huset vi bygget på nytt var helt likt det første, det var ingenting vi ønsket å endre på.

Vi ønsket å bygge et hjem som skulle ha et langt liv og hvor vi kunne leve lykkelig i et sunt og trygt miljø. I dag har vi bodd i vårt nye hjem i seks måneder og nytt hvert øyeblikk! Polar Life Haus hadde erfaringen, rett type holdning og kapasitet til å realisere vårt drømmehus. Vi anbefaler varmt deres tjenester.

Med vennlig hilsen,
Familien til Riihi huset