Kuulas

VI KAN MED GLEDE ANBEFALE POLAR LIFE HAUS OG DERES TØMMER HJEM LEVERING

Hva er verdien i en bolig for dere?

For oss er det viktigste, snarere enn huset, plassen der hjemmet vårt ligger. Da vi fant den rette plassen, ønsket vi å bygge et hus som ville bli vårt “endelige” hjem. Vi ønsket holdbare og langvarige materialer som er både naturlige og allergivennlige.

Hvordan gikk planleggingsprosessen?

Vi hadde vår egen arkitekt som designet huset, og deretter de tekniske detaljene ble planlagt av Polar Life Haus. Alle de viktige tingene for oss, var mulig å realisere, og de siste detaljene var slipt til perfeksjon sammen med Polar Life Haus.

Hvorfor endte dere opp med å velge Polar Life Haus?

Vår plass var i en by, og profilen som brukes i Polar Life Haus tømmer var den beste på markedet. Vi så det for første gang på en hus messe. Vi ønsket et tømmerhus, ingen utvendig kledning, og vi håpet at ganske strenge byggetillatelser fra myndighetene i vårt område ville akseptere det som sådan. Heldigvis gjorde de det. Polar Life Haus var ikke det billigste valget, men i tillegg til tømmer profilen, var kunnskapen og holdningen til salgsrepresentanten viktig for oss. En annen avgjørende faktor var løftet om at Polar Life Haus ville være i stand til å realisere planene til arkitekten vår uten endringer. Et løfte de holdt.

Hva synes du om kvaliteten på Polar Life Haus bolig og deres tjenester?

Vi har vært veldig fornøyde med huset vårt. Leveransen og byggeprosessen gikk bra. Dedikasjonen vår salgsrepresentant viste oss, var eksepsjonell. Det er vanskelig å forestille seg at vi kunne ha fått en like god service andre steder. Takk, VESA!

Er du fornøyd med huset ditt?

Vi er veldig lykkelige. Vi kan anbefale Polar Life Haus og levering av tømmerhus til alle.

Ville og Katariina