Cube 170

VÅRE VERDIER VAR LIKE, OG VI LIKTE DERES FILOSOFI OM BYGGING

Hva er verdien i en bolig for dere?

Vårt utgangspunkt var et hjem hvor vi kunne bo i lang tid, og på grunn av at vi ønsket å bruke bygningsmaterialer som er holdbare, for eksempel tre, stein og glass. For oss betyr et hjem mer enn murene rundt oss. Det er et sted hvor vi kan slappe av sammen og nyte livet vårt, hver dag hele året.

Hvordan gikk planleggingsprosessen?

Det tok nesten to år å designe huset. Hver eneste detalj har blitt nøye utformet for oss. Vi tok også tid til å finpusse gulvplanlegging til perfeksjon, og så ble ideen til CUBE 170 født. Det er et hjem for en familie med to barn, kompakt, og tar hensyn til alle våre individuelle behov. Alt i alt, tror vi at god planlegging er halve jobben.

Hvorfor endte dere opp med å velge Polar Life Haus?

Våre verdier var like, og vi likte deres filosofi om måten å bygge på. Vi ønsket et individuelt designet hjem bare for oss. Tre er et tidløst og varmt materiale, og dette huset kombinerer det med moderne design og toppnivå kunnskap. I de tidlige stadiene av prosjektet vårt, bladde vi på Internett for moderne tre boliger, og Cube Collection av Polar Life Haus traff en akkord. Store vinduer, designen og en enkel planløsning snakket til oss. Vi var også veldig imponert over størrelsen på soverommene og deres store vinduer.

Hvor lykkelig er du med huset ditt?

Når du bygger ditt hjem selv, må du vite om en myriade av ting. For oss var dette den perfekte måten å gjøre det på, og Polar Life Haus var akkurat den rette partneren. Du møter sjeldent folk som er så dedikert til sitt arbeid og har et så varmt hjerte.

Emilia, Jarkko og guttene