NEW WORLD LUXURY- DER ALT HENGER SAMMEN

Vårt oppdrag i New World Luxury. Det bringer sammen førsteklasses design, teknologi, et lengre liv og redder verden.

Verden har kommet til en fase, hvor vi er i ferd med å oppdage bærekraftig utvikling. Våre verdier er i endring. Materialisme, forbruk, sløsing av naturressurser, forurensning, bruk og kast mentalitet og uansvarlighet, gir endelig vei for en ny naturlig måte å leve på. Sirkelen slutter. Vi gjenvinner vår opprinnelige forbindelse med naturen, men på en moderne måte. For oss er New World Luxury en dyp verdi-basert måte å tenke på, som har ansvaret for livet.

DESIGN I VERDENSKLASSE

For oss betyr førsteklasses design at vi samarbeider med de beste arkitektene i verden, som er spesialisert på trearkitektur. Vi er beæret over å ha Janne Kantee, arkitekt SAFA, en av de ledende finske ekspertene på trearkitektur, jobbe for Polar Life Haus. Den høye kvaliteten på finsk trearkitektur er allment anerkjent over hele verden.

TEKNOLOGI I VERDENSKLASSE

Vi har investert i kompetente medarbeidere og de beste tilgjengelige maskinene. Vårt mål er å være bransjens ledende innen teknisk kunnskap og utførelse. Flere tekniske nyvinninger som har tatt hele trehus industrien til et nytt nivå, har sin opprinnelse i Polar Life Haus.

LENGRE LIV, SUNNERE LIV

Vi ønsker å forstå alle de forskjellige variantene av stress som angriper menneskekroppen, og bidra til å minimere eller eliminere dem ved hjelp av levekår. Utallige giftige stoffer påvirker cellene våre gjennom luften vi puster, objektene vi berører og tingene vi spiser. Vi kan påvirke kvaliteten på inne luften vi puster, og overflate materialene vi berører hver dag. Material valgene kan også ha en effekt på mengden av usynlig stråling stress rundt oss. Alle valgene vi gjør av bygningsmaterialer, bør være basert på hvordan de kan hjelpe oss å leve lenger. Vitenskapelige studier har vist sammenhenger mellom disse faktorene og lengden av vår levetid.

VI ØNSKER Å REDDE VERDEN

Vi håper at naturen selv kan anbefale oss som et selskap som respekterer miljøet. Boliger produsert og levert av oss har et positivt karbonavtrykk. Faktisk bruker produksjonsprosessen av et trehus minst energi når man sammenligner ulike byggemetoder, og de fungerer som en karbonvask gjennom sitt lange liv. Ifølge spesialister, er vår måte å bygge på, utvilsomt den mest miljøvennlige, og vi er dedikert til å utvikle våre produksjonsprosesser enda lenger.

Vi vil gjøre vårt beste, for å være verdig din tillit.

Harri and Mikko Vainionpää
Polar Life Haus gründere