Hustyper

Polar Life Haus standardhustyper

De følgende forslagene viser hvordan ditt Polar Life Haus kan se ut. Vi håper disse eksemplene vil gi deg inspirasjon og ideer. Hvis du ikke skulle finne drømmehuset ditt blant hustypene våre, planlegger vi det sammen, etter dine ønsker og forestillinger.

Hvert eneste hus er unikt

Familier stiller svært ulike krav til hus og hjem, og derfor kan vi også tilpasse alle våre hus til dine ønsker og behov. Du kan kombinere og endre på detaljene i modellserien vår, helt etter eget ønske. Vi bygger også gjerne et helt unikt hus ifølge dine egne planer, eller lar våre arkitekter gjøre husdrømmen din til virkelighet. Naturligvis sammen med deg.

Ferdighus for enhver smak

Ferdighusene våre tilpasses alltid våre kunders ønsker. Uansett om du drømmer om et moderne byhus eller en tradisjonell fjellhytte, hjelper vi deg med å finne akkurat de løsningene som passer til din livssituasjon og din familie.
De fleste elementene i ferdighus fra Polar Life Haus leveres ferdigprodusert fra fabrikken. Dette gjør huset raskt å sette opp og garanterer at alle deler passer perfekt sammen. I produksjonen brukes verdens mest moderne treforedlingsteknologi, og dette gjenspeiles i kvaliteten og perfekte detaljer, på millimeteren! Hver detalj er gjennomtenkt og fremstilt av håndtverkskunstnere. Hvert ferdighus er et unikat.

GALLERI

I galleriet vårt finner du et stort utvalg stilfulle og arkitektonisk allsidige hus. De fleste av husene våre finner du i Finland, Tyskland, Frankrike og Russland. Vi håper du kan finne ideer og inspirasjon til planlegging og gjennomføring av ditt eget boligprosjekt hos oss.

LES MER