• Velkommen til vår nye nettside!

Teknologi og kvalitetskontroll på topp

Vi investerer i kvalitet i alle aspekter av produksjonen vår – og det begynner med kvaliteten på råmaterialet, dets tørkeprosess og høvlingen av panelene våre. Våre nyeste investeringer er anskaffelsen av en splitter ny bjelkemaskin, HUNDEGGER K2i samt fornyelse av produksjonsanlegget for laminerte tømmerstokker.

Vi produserer laminerte tømmerstokker og bjelker med den spesielle Rotoles-teknikken, noe som innebærer at cellevevet åpnes under høvlingen. På denne måten kan limet trenge dypt inn i treets cellestruktur og limforbindelsene i tømmerstokker og bærebjelker blir meget sterke. Resultatet er en laminert tømmerstokk av toppkvalitet, med limforbindelser som ikke kan gå opp.

Vi er ansvarlige for alle deler av produksjonen, og det betyr at vi lager alle de tredelene vi trenger for å bygge husene på fabrikken vår. Dette muliggjør en kontinuerlig kvalitetskontroll og produktutvikling. Den unike Softline-profilen og de spesielt utviklede bindingsverkskonstruksjonene er gode eksempler på de innovative løsningene vi selv har utviklet. Vi vil jo kunne tilby kundene våre det aller beste!

Polar Life Haus - Lehtimäentie 831, 63640 Ritola-Töysä, Finland
Polar Life Haus © 2019