• Velkommen til vår nye nettside!

Fritidsboliger i alle varianter

plus3En fritidsbolig er ikke alltid bare et sommerhus. Mange mennesker ønsker seg et sted de kan trekke seg tilbake og slappe av året rundt. I Finland brukes fritidsboliger hele året, i helgene og til familiesammenkomster. Derfor er vi vant til å bygge feriehjem for alle bruksområder, og selvfølgelig må en fritidsbolig også være fleksibel nok til å muliggjøre visse endringer i tidens løp. Også for fritidsboliger som kun brukes på enkelte tider av året er et tømmerhus et godt alternativ. En fritidsbolig må stå klar til deg, og alle våre prosjekter utgår fra dette grunnprinsippet. Takket være de ulike byggemetodene og veggkonstruksjonene du kan velge mellom hos oss, får du et hus som er funksjonelt, uansett hvilken stil og rominndeling du ønsker. Selv store temperaturvariasjoner, noe som er vanlig i Finland, er ikke noe problem for en fritidsbolig som i lengre perioder er ubebodd.

Fritidsboliger må være funksjonelle og praktiske, for det er jo der du skal kunne slappe av og glemme hverdagsstresset. Derfor er tre det ideelle byggematerialet. Det enestående inneklimaet i et tømmerhus gjør godt både for kropp og sinn.

polar3En fritidsbolig fra Polar Life Haus bør være like komfortabel og ha like høy kvalitet som huset du bor i til daglig. For oss betyr det at vi legger like stor vekt på valg av råmaterialer og perfekt montasje for fritidsboliger som for våre andre hus. Romhøyden og materialvalget er det samme som for vanlige eneboliger. For du skal jo også føle deg som hjemme i ferien.

Vi produserer fritidsboliger etter dine egne planer eller planene til arkitekten din. Hvis du leker med tanken om å bygge deg en fritidsbolig, bør du ta kontakt med en av våre rådgivere. Vi hjelper deg gjerne med å realisere drømmen om den perfekte fritidsboligen, uansett hvilken stil du velger.

Polar Life Haus - Lehtimäentie 831, 63640 Ritola-Töysä, Finland
Polar Life Haus © 2019