• Velkommen til vår nye nettside!

Alle våre tømmerhus planlegges i samsvar med kundenes og produseres med toppmoderne teknologi

Alle våre tømmerhus planlegges i samsvar med kundenes behov. De planlegges individuelt og produseres med toppmoderne teknologi på vår fabrikk i Finland.

Husene fremstilles med computerstyrte presisjonsmaskiner som sikrer at alle deler oppfyller de strengeste krav til fagmessig produksjon. Vi bruker blant annet det computerstyrte planleggings- og produksjonssystemet CADCAM, et av verdens mest moderne og avanserte systemer.

I 2008 gjennomførte vi en betydelig teknisk oppgradering, som omfattet produksjon av laminerte tømmerplanker og annen treforedling. Vår siste store investering er den nye Hundegger K2i- bjelkemaskinen – den eneste i sitt slag i Finland.

Softline-tømmerstokkprofil skaper kvalitet

softline

Den nyeste utviklingen til Polarlifehaus er en såkalt softline-profil i bjelker av lameller, samt utviklingen av det meget innovative City-hjørnet.

Softline-profilen er, med sitt uvanlige utseende, enestående på markedet. Den spalten som vanligvis er synlig mellom stokkene i tømmervegger forsvinner nå helt. Denne byggemåten ser mye renere ut enn en vanlig tømmerhusprofil. Dryppkanten forhindrer at regnvann kommer inn i isoleringen mellom tømmeret, noe som gir tømmerhuset enda lengre levetid.

Forproduksjonen av tømmerstokker og annet treverk på fabrikken skjer med millimeterpresisjon, noe som bidrar til at hjørneforbindelser og takkonstruksjoner har en kvalitet som gjør det mulig å spare tid når huset skal settes opp. Våre avanserte maskiner garanterer produkter av beste kvalitet som vil beholde sin verdi i mange år.

Tømmerprofilen Sharpline

sharplineVi har også utviklet den nye tømmerprofilen Sharpline. Denne profilen er meget godt egnet til stilfulle og moderne hustyper. Den nye profilen bidrar til at dynamiske og avanserte arkitektoniske detaljer kommer spesielt godt til sin rett. Sharpline-profilen er tilgjengelig for alle størrelser av laminerte bjelker.

Markedets største limte tømmerstokk

600mmVår moderne treforedlingsteknikken har gjort det mulig å produsere den største tømmerstokken på markedet. Produktpaletten vår omfatter nå laminerte tømmerstokker, som med en tykkelse på inntil 600 mm, virkelig kan kalles massive. Bruken av slike kraftige tømmerstokker gir ikke bare huset et imponerende utseende, men øker også motstanden mot temperatursvingninger.

Polar Life Haus - Lehtimäentie 831, 63640 Ritola-Töysä, Finland
Polar Life Haus © 2019