• Velkommen til vår nye nettside!

Plusvilla-trehus

Plusvilla-modellene er resultatet av et fremgangsrikt samarbeid mellom Plus-arkitektene og Polar Life Haus. Disse husene har en arkitektur som er meget moderne og rettlinjet, med øye for detaljer. Alt etter modell og størrelse er våre Plusvillaer i tre både egnet som fritids- og bolighus. I tillegg til standardmodellene er det også mulig å planlegge og bygge individuelle Plushus.

Plusvillaene er utviklet fra et økologisk utgangspunkt. Sjekk ut modellene våre, og oppdag dit eget drømmehus! Hvis du ikke finner en Plusvilla-modell som passer helt til din egen smak, kan vi gjerne tilpasse modellene våre etter dine ønsker, slik at du får drømmehjemmet ditt!

Prisdryss til Plusvilla

Plusvilla-kolleksjonen har fått den velrenommerte Good Design Award, som årlig tildeles for kvalitetsbevisst og innovativ design. Good Design er en av verdens eldste og mest tradisjonsrike designpriser. I designkonkurransen Concours Design Fennia Prize vant Plus-arkitektene 2. premien for sin nyvinnende Plusvilla-design. Nå kan du få et økologisk trehus med prisvinnende Plusvilla-design eller bruke den som utgangspunkt til å planlegge ditt eget moderne trehus.

Polar Life Haus - Lehtimäentie 831, 63640 Ritola-Töysä, Finland
Polar Life Haus © 2019