• Velkommen til vår nye nettside!

VELVÆRE

Folk nå til dags tilbringer størstedelen av livet innendørs. Derfor har for eksempel kvaliteten på inneklimaet en svært stor betydning for velværen. Vi ønsker å bygge hus, hvor man kan bo og leve sunnere og lengre.

Tømmerhus gjennomført med massive veggkonstruksjoner og økohus i tre regulerer og balanserer fuktigheten i inneluften. Massive tømmervegger jevner også ut variasjoner i temperaturen og renser luften. Det er en sikker konstruksjon, hvor det ikke oppstår fuktproblemer. Tømmerhusene er gode å puste i.

Det er bevist at treflater også har andre positive helsemessige virkninger. De lindrer stressymptomer mange ganger mer effektivt enn andre overflatematerialer. Treflater er også behagelige og varme å ta på. De er også beroligende å se på.

Byggematerialenes renhet er også en viktig faktor når det gjelder velværen i hverdagen. Flere og flere foretrekker rene forbruksvarer som er produsert på en naturlig måte – hvorfor ikke også når det gjelder boligen?

Trevarene vi bruker er førsteklasses rent, finsk tre. Lamelltømmeret og limtrebjelkene produseres ved å bruke formaldehydfri lim, som garanterer at det ikke fordufter skadelige forbindelser ut i inneluften. I økohusene gjennomføres veggene uten plast, og som isolasjonsmateriale bruker vi økologisk ull i stedet for mineralull.

Vi tror at disse valgene har stor betydning for målet vårt, som er å bygge hus som helhetsmessig er gode å bo i for kundene våre.

Polar Life Haus - Lehtimäentie 831, 63640 Ritola-Töysä, Finland
Polar Life Haus © 2019